Vores lærere

Lærere

Lilian Noval

Sang- og talepædagog og skolens leder

Lilian Noval er uddannet opera- og koncertsanger og senere sang- og talepædagog i London som elev af prof. George Cunelli og i Lübeck (Hochschule für Musik).
Efter uddannelsen som sangpædagog har Lilian Noval fungeret som sådan i England, Tyskland og Danmark. Har grundlagt Opera- og Sangskolen i 1993.

Bo Glies Nandfred

Sanglærer

Er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos docenterne Keld Thaarup og Vagn Thordal, fra 1983-89. Han har studeret Lied interpretation i Salzburg hos professor Paul Schilhawsky og i Wien hos Uwe Theimer. Har været en flittig deltager på Masterclasses med lærere som; Walter Berry, Sena Jurinac, Nicolai Gedda og professor Oren Brown fra Julliard i New York.Samt været på masterclass i sang og pædagogik hos den svenske baryton Håkan Hagegård. Bo Nandfred har siden sin uddannelse undervist i sang.Udover at undervise, har han en aktiv karriere som sanger i Operakoret på Det Kgl. Teater, samt med masser af solistiske opgaver både som Lied, koncert- og operasanger.

Elsebeth Dreisig

Sanglærer

Elsebeth Dreisig er en alsidig sanger, der ikke er fast engageret nogen steder, men nyder friheden til selv at kunne vælge hvad hun har lyst til at synge og
hvorhenne.. Det giver også Elsebeth en god mulighed for at undervise sangelever. Elsebeth har god erfaring med at undervise både mandlige og
kvindelige sangere og hun har et stort repertoirekendskab.

Elsebeth har også undervist børn og finder det meget inspirerende, at synge med børn og opleve den glæde, der strømmer ud af dem, når de synger.

For at se og høre mere: www.elsebethdreisig.dk

Alexander Noval

Underviser i klaver, kor og repetition.

Alexander Noval startede med at spille klaver hos komponisten Anders Brødsgaard.
Diplomeksamen fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i1995, hvor han har
studeret hos Friedrich Gürtler og Karen Lund Christiansen.

Han har deltaget i flere kurser i udlandet for pianister og sangere,
bl.a. hos prof. Wolfram Rieger. Han har været repetitør og akkompagnatør
på  flere opera- og liedkurser og har givet koncerter med sangere og
instrumentalister i Tyskland og Danmark.

AN er uddannet sanger, kordirigent, studeret direktion hos Frans Rasmussen og
studeret orgel hos Jens E- Christensen, Vor Frelser Kirke på Amager med
organisteksamen i 2011. Ansat som Organist i Udby Kirke og Ørslev Kirke.

Mette J. Christensen

Underviser i klaver og repetition.

Uddannet hos prof. John Damgård på Det Jydske Musikkonservatorium.
Tog diplomeksamen i 1993, hvorefter hun fortsatte studierne privat hos docent Tove Lønskov fra DKDM. Derudover har hun studeret i Wien hos prof. Rudolp Kehrer og deltaget i meisterkurser med bl.a. Pascal Rogé og Günter Ludwig. Blev i 1999 fastansat som underviser/akkompagnatør ved Holbæk MGK/Musikskole og har løbende arbejdet som freelance akkompagnatør.
Havde i 2004 Debut koncert fra specialklassen for akkompagnement/repetition på DKDM

Ditte Errboe

Ditte Errboe er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Susanna Eken.

Ditte er freelance operasanger, og  har sunget roller i ind-og udland med bla Scottish Opera, Den Rullende Opera og Det Kongelige Teater.
Hun vandt en semifinaleplads i The Lauritz Melchior International Singing Competition, og er ansat i Festspilkoret ved Wagnerfestspillene i Bayreuth.
Ditte arbejder også som workshopleder for Den Jyske Opera, afholder workshops for kor, underviser i solosang og har stor erfaring med både det stemmetekniske og dramatiske arbejde med sangere på mange niveauer.